Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

The Fantastic Four

Historien om The Fantastic Four började redan 2001 men det är först på senare år som de fyra utvalda tagit steget fullt ut för att satsa på något som idag står sig helt unik i den svenska musikindustrin.

The Fantastic Fours kapacitet upptäcktes på allvar när man 2007 medverkade i TV4:s storsatsning ”Talang”; där man genast blev Bert Karlssons stora favorit. ”Det är melodifestivalen nästa år” var Berts självsäkra kommentar om den nyfunna kvartettens första blixtrande minuter, i rikstäckande television. Efter TFF:s medverkan i denna populära programserie stod det snart klart att flera skivbolag ville signa med gruppen. Valet föll på Universal som hösten 2008 släppte den självbetitlade debutplattan.

Redan första veckan efter releasen tog man sig in på Albumlistan där man sedan hängde kvar i hela åtta veckor, med en ärofylld femteplacering. Musikskribenter från de stora kvällstidningarna fick huvudbry över hur ett svenskt 50-tals band, som till synes tycktes komma från ingenstans, kunde placera sig före stora internationella akter som t.ex. Metallica och Slipnot.

Det har blivit en rad uppträdanden för kungafamiljen genom åren, både i privat regi och i offentliga sammanhang. När det stod klart att Kronprinsessan Viktoria äntligen skulle få sin Daniel var beslutet att spela in en bröllopslåt till det då blivande brudparet en självklarhet. ”Jag är din nu” släpptes som singel 2010 och har idag blivit ett mycket populärt inslag i bröllopssammanhang runtom i landet. Vinter 2011 gjorde man dessutom stor succé på julturnen ”Familjens Julkalas” tillsammans med bl.a. Eric Saade, Lotta Engberg, Timoteij och Sonja Aldén. Turnén plöjde sig igenom hela västra och södra sidan av landet och en ny skara fans bevittnade
kvartettens segertåg och publikfriande show med stor beundran.

Sommaren 2012 flygs denna lovande fyramanna trupp till Hollywood L.A. där man bland annat medverkar i världens största casting/talangtävling ”World Championship of Performing Arts” (WCOPA). I konkurrens med 7000 aktörer från 40 olika länder tar man inte bara hem priset som ”Best vocalgroup” utan även hela tävlingens första pris ”2012 Senior Grand Champion Performer of the Year”. Agenter från Cirque du Soleil, och Golden Nugget i Las Vegas visar intresse och i dagsläget finns en inbjudan om en egen show på Casinot Luxor. 2013 satte man upp en egen krogshow i Stockholm ”Why do fools fall in love” och en rikstäckande turné är på gång.

  • Categories: Show



Jag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.