Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Trodde Duo

Trodde duo är en trubadurduo från Göteborg. Som namnet antyder kan man dock vänta sig något mer än av en vanlig trubadur. Med variation av instrument på scen och bakgrunder i ryggen vid behov skapas en musikalisk mångfald långt utöverden traditionella kombinationen av bara gitarr och sång. 

En kväll med Trodde duo kan se ut som följer. Det börjar lugnt på uteserveringen med ett par akustiska set. Till att börja med visor och sommarlåtar. Långsamt byggs stämningen upp, lite högre tempo och några riktiga klassiker för att skapa den rätta stämningen. Runt tolvslaget går sedan Trodde duo, uppbackade av sina välproducerade bakgrunder, på scenen inne vid dansgolvet för att riva av ett riktigt partyset med modern hittig dansmusik blandat med klassiker ur pop- och rockhistorien. 

Troddeduo är Tobias Kjerstadius och Marcus Eriksson. Två erfarna musiker som helst spelar tillsammans, men som kan bantas ned till en ensam trubadur – då bestående av Tobias

  • Categories: TrubadurerJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.