Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Lustfyllt
Rymmer 100-200p.

Lustfyllt handlar om glädje, kärlek, välmående och valmöjlighet! Denna fantastiska pärla, precis vid Vätterns kant, har allt man kan drömma om! Den fantastiska naturen, vattnet, lugnet i kombination med närheten till Jönköping gör den här lokalen helt komplett!
Det är fräscht och nyrenoverat men det gamla är välbevarat på ett stilfullt och klassiskt vis. Här passar det att anordna alla möjliga typer av event, fester, konferenser, vigsel m.m.

Lustfyllt-0100-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guvernören

Rymmer upp till 150p.

Här välkomnas du av ett rogivande grönområde innan restaurangens entré centralt i Jönköping. En av stans mest besökta lunch restaurang som kan hantera både stora och små sällskap.

Upp till 150 sittandes gäster till mindre sällskap vid ex. en affärslunch.

Guvernören

Guvernören

 

Konferenscentret Science Park

Science Park måste vara den mest optimala platsen att hålla sin konferens på! En byggnad full med kunskap och inspiration i fräscha lokaler med bra teknik ges det tillfälle att arrangera olika typer av konferenser. I lokalen ”Utveckla” ryms 150 personer i biosittning. Passar även för fester eller kick-offer.

Utveckla

Utveckla

 

EU- salen på högskolan

Rymmer 250-450p.

EU-salen ligger på tredje våningen på Högskolan från lärande och kommunikation. Den här lokalen har fått utmärkelser för sin goda arkitektur och den passar allt från fester och banketter till föreläsningar och konferenser. Den är väldigt flexibel och går att utforma på många olika sätt. Med olika möbleringar tar lokalen 250-450 sittandes personer.

Eu-salen

Eu-salen

 

Sajens mat & möten

Rymmer upp till 150p.

En nyetablerad restaurang och mötesplats som öppnades i januari 2013. Har plats för 150 sittandes gäster. Centralt placerat i Jönköping i Science Park precis bredvid högskolan i Jönköping. Lokalen är användbar i många sammanhang så väl som släktmiddagar till företagsevent. Har en stor uteservering med grönområde utanför.

Sajens mat&möten

Sajens mat&möten

Hallen A6
Rymmer upp till ca 300p.

Hallen ligger på Jönköpings Hotell & Konferensanläggning uppe vid A6. Det är en luftig lokal, med ljusinsläpp från tre håll om så önskas. Passar perfekt till mässor, utställningar, event, middagar, bröllop och stora konferenser. Takhöjd på upp till 12 m, akustikplattor och draperier skapar ett väldigt behagligt ljud, även vid stora möten.
Plats för 310 i bio, 180 i skol, 150 i öar.


Hallen

Festlokaler Jönköping

Vi kan erbjuda ett brett utbud av lokaler till olika arrangemang i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa lokaler för att kunna ge dig en inblick.

 

Munksjömagasinen
Rymmer 200-700p.

En nygammal stadsdel som växer fram i Jönköping. Här i det gamla pappersbruket som har historia från 1500-talet blandas det nya med det gamla och det skapar en miljö som inte går att hitta någon annanstans. Med bara några meter från Munksjön kommer en oslagbar uteservering växa fram. Det finns olika ”skepp” och det största är på drygt 1100 kvm och här passar lokalerna till sällskap från 200 till 700 personer.
Lokalerna passar till stora bröllop, fester/middagar, utställningar, inspelningar, konferenser.

Munksjömagasinen

Munksjömagasinen

Näs Gård
Rymmer 50-400p.

Näs Gård – En förtrollande miljö med anor från 1550-talet. Här finns inga gränser, en fantastisk vigsel eller bröllopsfest till minnesvärda konserter, oförglömliga företagsevent m.m läget, lokalen och miljön lämpar sig till alla typer av event!
Känslan du får när du besöker Näs Gård med alt vatten, påfåglar som strövar fritt, fågelkvitter m.m. är ett romantiskt lugn som är omöjligt att stå emot!

IMG_0733
Näs gård


Kulturhuset
Rymmer 15-400p.

Välkommen till Tändsticksområdet som har sin grund år 1848. I det här genuint bevarade området precis vid Vätterns kant i centrala Jönköping finns Kulturhuset. Här går att skapa olika arrangemang efter kundens önskan. Det finns lokaler som rymmer från 15-400 sittandes personer.

Kulturvinden

Kulturhuset ”Vinden”

Huskvarna folketspark
Rymmer upp till 900p.

På höjden i Huskvarna finns landets mest aktiva folkpark som har lokaler som ger plats för 875 sittandes gäster i samma lokal men också för de mindre sällskapen. I klassisk folkparksmiljö kan olika evenemang utföras så som mässor, företagsfester, bröllop, bil & mc träffar, teater m.m.
Det finns en utomhusscen som ger plats för 8000 personer samt en rotunda med plats för 250 sittandes gäster. Här är det bara fantasin som sätter gränser!

Huskvarna folketspark

Huskvarna Folketspark – Storparketten

Spegelsalen
Rymmer 150-300p sittande

Jönköpings mest anrika och vackraste festlokal hittar Du på Stora Hotellet mitt i stan. Denna bankettsal på ca 300m² lämpar sig extra bra för event där man vill ha lite guldkantad inramning. De stora kristallkronorna och den generösa takhöjden andas en slags tidlös stämning och här har det gjorts allt från modevisningar till konserter, företagsfester, studentmiddagar och konvent av olika slag.


 Spegelsalen
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.